Den Gyldne Okse logo

Månedens menu


Månedens menu i maj

Månedens menu i april

Forret – Mercantino Offida DOCG Pecorino Cantina Colli Ripani

Vedvarende, vedholdende og mild duft med noter af frisk frugt som melon og mango. Desuden fornemmes citrus blomster i næsen. Frugtrig, krydret og med en smule syre. Lang og vedvarende eftersmag. Blød presning og gæring ved kontrolleret temperatur. Lagres på bærmen i iltfri ståltanke i længere tid.


Hovedret – Elixir Rouge Languedoc AOP Bruno Andreu

Kraftfuld og aromatisk Syrah i næsen med sort frugt som f.eks. solbærnoter, blandet med røde frugter og lidt egepræg. Lakrids og kakao. Koncentreret, blød, fyldig og kompleks smag. Syrah tilfører kraft og Grenache bidrager med fine, behagelige og elegante tanniner og struktur. Velafbalanceret, raffineret, med røde frugter og et sidste touch af timian.


Dessert - Spumante Dolce Cantina Colli Ripani

Parfumeret og klar bouquet af Moscato, salvie og honning. Sød, aromatisk, blød og samtidig frisk smag med en lang behagelig eftersmag. Produceret på ‘Martinotti’ metoden, dvs. at vinen gennemgår sin 2. gæring i en særlig tryktank. Til slut tappes vinen på flasker under tryk. Metoden giver fine små bobler.


Den Gyldne Okse logo
Share by: